Pripremili smo za Vas neka od često postavljanih pitanja. Ako ipak ne možete pronaći odgovor koji Vas zanima kontaktirajte nas preko obrasca za kontakt, na info@kornatiyachting.hr ili nazovite +385 91 605 0647 ili +385 91 333 4538

Često postavljana pitanja

Moramo li sa plovilom unajmiti i skippera?
Ako posjedujete potrebne dozvole i iskustvo u upravljanju brodom koji iznajmljujete nije potrebno uzimati profesionalnog skippera.
Da li je najam skippera uračunat u cijenu najma plovila?
Usluge skippera naplaćuju se posebno po cijeni od 120 do 150 € po danu. Također za njega morate osigurati i obroke koji nisu uračunati u navedenu cijenu. Možete mu omogućiti da jede obroke koje ste sami pripremili na brodu ili mu platiti da jede u restoranu.
Gdje spava skipper?
Najbolje bi bilo da skipper ima svoju vlastitu kabinu kako bi svi imali svoju privatnost i više udobnosti. Po dogovoru može spavati i u brodskom salonu, iako to ne preporučujemo.
Koje mi dozvole trebaju za najam plovila?
Za samostalno upravljanje jedrilicom ili motornom jahtom morate imati važeću plovidbenu dozvolu prihvaćenu od strane Ministarstva pomorstva Republike Hrvatske i uvjerenje o sposobnosti upravljanja radio stanicom.
Što je sve uračunato u cijenu najma?
U cijenu najma plovila uračunata je: navigacijska i sigurnosna opremu na brodu, gumenjak posteljina U cijenu nije uključeno: završno čišćenje boravišna pristojba sigurnosni depozit (vraća se)
Da li su putnici i plovilo osigurani?
Sva plovila u našoj ponudi su kasko osigurana. Posada broda je osigurana od nezgoda.
Da li je moguće unajmiti plovilo na jedan dan?
Uobičajeni period najma plovila u sezoni je 7 dana (od subote do subote). U predsezoni i podsezoni moguće je unajmiti brod i na kraći period.